Galeria Carles Tachť

Vicky Uslé

Santander, Espanya, 1981
En constant travessa pels codis de la pintura, l’artista Vicky Uslé investiga les possibilitats de l’abstracció, el seu potencial poètic així com les interconnexions que aquesta produeix en el camp de la plàstica i altres llocs, doncs el seu discurs artístic està fortament lligat al medi en si però és alhora permeable a altres converses.

El seu és un llenguatge vívid, un lloc d’experiència. Les seves obres alberguen una certa tensió entre organicisme i geometria, consistència i lleugeresa... hi ha en elles un principi de moviment que els hi confereix inestabilitat. La sobreposició de pinzellades, formes, colors i perspectives configura un teixit de relacions pràcticament infinit.

Vicky Uslé viu i treballa entre Cantabria i Nova York. Ha exposat individualment a ciutats d’Europa i dels Estats Units i la seva obra forma part de col·leccions com les del MNCARS (Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía), Simon de Pury o del Museu de Belles Arts de Santander, entre d’altres. Ha estat mereixedora del V Premi d’Arts Plàstiques del Govern de Cantàbria.

  • Compartir Twitter Facebook